Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Κίνα: Προώθηση μιας διασυνδεδεμένης παγκόσμιας οικονομίας



Η πρόταση της Κίνας για την οργάνωση ενός πλαισίου μιας περισσότερο διασυνδεδεμένης παγκόσμιας οικονομίας θα βοηθήσει στη μείωση των οικονομικών ανισοτήτων, εκτιμούν οικονομικοί αναλυτές στην Αργεντινή, ενόψει της διεξαγωγής της συνόδου της ομάδας των χωρών G20 που θα πραγματοποιηθεί στις 4-5 Σεπτεμβρίου στην πόλη Χανγκτσόου, στα ανατολικά της Κίνας.

Πρόκειται για μία κρίσιμη περίοδο στην παγκόσμια οικονομία, κατά την οποία, το Πεκίνο μπορεί να κάνει τη διαφορά εκτιμούν οι οικονομικοί σύμβουλοι της εταιρίας, Asia Viewers Consultancy που δραστηριοποιείται στην Αργεντινή. Καθώς είναι η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο, "η Κίνα δρομολογεί τις εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη, αλλά και στην παγκόσμια ζήτηση για αγαθά και υπηρεσίες, με τις εκτιμήσεις ν` αναμένουν μέσο όρο οικονομικής ανάπτυξης της κινεζικής οικονομίας στο 6,5% από το 2016 μέχρι το 2020.

"Υπό το πλαίσιο αυτό, η παγκόσμια οικονομική συνεργασία προσλαμβάνει νέες διαστάσεις και ο ρόλος της Κίνας στη διάσκεψη των G20 γίνεται ακόμη πιο σημαντικός," τονίζουν τα στελέχη της αναφερόμενης εταιρίας. Η Κίνα αναλαμβάνει την προεδρία της ομάδας των κρατών-μελών G20 μέσα στο 2016, με το Πεκίνο να προωθεί δράσεις για περισσότερο καινοτόμα και ανοιχτή σε όλους, παγκόσμια οικονομία.

Πηγή: http://www.sigmalive.com/news/international/354779/kina-proothisi-mias-diasyndedemenis-pagkosmias-oikonomias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Travel with us in GREECE